ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Όλοι χαμογελούσαν, τραγουδούσαν, κοίταζαν με θαυμασμό την Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι, μόνο μία έδειχνε να μην το απολαμβάνει...

καθόλου κι αυτή ήταν η πρώην του Πρίγκιπα. Ο λόγος για την Τσέλσι Ντέβι, πρώην του Πρίγκιπα Χάρι, η οποία είχε σχέση με τον Πρίγκιπα για 7 ολόκληρα χρόνια.

Η ίδια, λοιπόν, κατάφερε να γίνει viral σε Twitter και Facebook με την γκριμάτσα της την ώρα που ο πρώην της και γαλαζοαίματος αντάλλαζε όρους με την Μέγκαν Μαρκλ. Εχοντας την έκφραση «γιατί δεν είμαι εγώ εδώ», η Τσέλσι Ντέβι φαινόταν κάπως εκνευρισμένη και στεναχωρημένη, πράγμα που και οι χρήστες του διαδικτύου δεν άφησαν ασχολίαστο.


«Μοιάζει σαν να θέλει να κλάψει» ή «Δείτε την φάτσα της», ήταν μόνο μερικά σχόλια από το Twitter, ενώ μέχρι και ο σχολιαστής του BBC δεν κρατήθηκε την ώρα του live και σχολίασε «Να, όταν η πρώην (σ.σ του Πρίγκιπα Χάρι) εμφανίζεται στον γάμο».

Να σημειωθεί πως ακόμη μία πρώην του Πρίγκιπα Χάρι παρευρέθηκε στον γάμο του, η Κρεσίντα Μπόνας, καθώς ο 33χρονος γαλαζοαίματος έχει κρατήσει φιλικές σχέσεις και με αυτό η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχει κανένα πρόβλημα.


Πηγή: https://ift.tt/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top