ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Εξι τελικά οι μνηστήρες για την απόκτηση μίας τηλεοπτικής άδειας, Ο Δημήτρης Μάρης δεν ήταν μέσα σε αυτούς, καθώς ενδιαφέρον δεν
υπήρξε ούτε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Τι θα γινει όμως με την μία άδεια που παρέμεινε ορφανή; Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, το ΕΣΡ θα περιμένει να δει αν υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιον επιχειρηματία, διαφορετικά, δεν αποκλείεται, η άδεια αυτή να συμπεριληφθεί σε επόμενο διαγωνισμό για θεματικές άδειες.
Από τη Βουλή, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς έκανε δήλωση μετά το τέλος της διαδικασίας κατάθεσης των φακέλων για τις τηλεοπτικές άδειες. «Ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις από το ΕΣΡ για τη διαδικασία αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών και πολύ γρήγορα θα έχουμε αποτελέσματα. Όλες οι διαδικασίες προχώρησαν κανονικά και αποδεικνύεται ότι όταν υπάρχει πολιτική βούληση και εγρήγορση των ανεξάρτητων αρχών όλα μπορούν να λειτουργήσουν καλά», τόνισε.

Μέχρι και 3 μήνες ο έλεγχος των φακέλων

Ο έλεγχος των φακέλων θα πάρει από 1,5 έως 3 μήνες για να ολοκληρωθεί.
Κατά τη διαδικασία της αποσφράγισης των φακέλων στα γραφεία του ΕΣΡ, παρόντες θα είναι όλοι οι εκπρόσωποι των ενδιαφερόμενων για μια τηλεοπτική άδεια. Η αποσφράγιση θα ξεκινήσει με τη σειρά που θα έχουν κατατεθεί οι φάκελοι ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν περιθώριο 10 ημερών για να υποβάλλουν τυχόν ενστάσεις.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Μορώνης, βάσει του νόμου, η προθεσμία για τα κανάλια που εκπέμπουν χωρίς άδεια λήγει τέλος Φεβρουαρίου. Τυπικά αυτό συνεπάγεται ότι όποιο κανάλι δεν συμμετέχει στον διαγωνισμό στα τέλη Φεβρουαρίου και μετά από απόφαση της Ολομέλειας του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, θα πρέπει να διακόψει την εκπομπή του.
Περίπου στις 17:30 θα γίνουν γνωστά τα ονόματα των υποψηφίων που διεκδικούν μία τηλεοπτική άδεια γενικού περιεχομένου πανελλαδικής εμβέλειας.
Φήμες θέλουν το μεγάλο κανάλι να παγιδεύτηκε στην παραφημολογία και να έμεινε εκτός αφού σύμφωνα με πληροφορίες έμεινε εκτός γιατί θα υπήρχαν 8 ενδιαφερόμενοι και θα αυξάνονταν το τίμημα από τη δημοπρασία, συνεπώς θα εκτροχιαζόταν το business plan.
Αναμένουμε τις εξελίξεις
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top